Specialarrangementer

Ret til ændringer forbeholdes.

CARVING BUFFET:

Hver fredag & lørdag
fra kl. 18.00 – kl. 21.00

Lækker forret
tilberedt af årstidens friske råvarer

Buffet med:

Højreb, skinke, lam og farseret kalkun.
Hertil tilhørende kartofler, grøntsager, saucer og salatbord

Dessert

Kr. 258,-

 

 

Hver tirsdag fra kl. 18.00
Stegt flæsk med persillesovs
kr. 138,-

 

 

Mors dags menu

Forret:
rejecocktail med flutes og smør
eller 2 tarteletter med høns i asparges

Hovedret:
Boeuf Bearnaise med årstidens grøntsager
og pommes frites.

Dessert:
Is med jordbær Romanoff

2 retter kr. 258,-
3 retter kr. 298,-

 

 

FISKEBUFFET
fra 12. maj fra kl. 18.30

Hummersuppe
Buffet med kolde og varme fiskeretter
kr. 298,-

 

Ret til ændringer forbeholdes. 

HUSK BORDRESERVATION PÅ TELEFON  86 40 89 11