Specialarrangementer

Ret til ændringer forbeholdes.

MORTENSAFTENSMENU

Forret:
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller

Hovedret:
Gammeldags sprødstegt and med ½ æbler, svesker,
rødkål, sødt og surt, hvide og sukkerbrunede kartofler
og skysauce.

Dessert:
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

2 retter kr. 248,-
3 retter kr. 278,-

Ved afhentning:
2 retter kr. 198,-
3 retter kr. 228,-

Tillæg for levering, minimum 10 personer, kr. 20,00 pr couvert

 

 

CARVING BUFFET:

Hver fredag & lørdag
fra kl. 18.00 – kl. 21.00

Lækker forret
tilberedt af årstidens friske råvarer

Buffet med:

Højreb, skinke, lam og farseret kalkun.
Hertil tilhørende kartofler, grøntsager, saucer og salatbord

Dessert

Kr. 258,-

 

Ret til ændringer forbeholdes. 

HUSK BORDRESERVATION PÅ TELEFON  86 40 89 11