Specialarrangementer

CARVING BUFFET:

Hver fredag & lørdag
fra kl. 18.00 – kl. 21.00

Lækker forret
tilberedt af årstidens friske råvarer

Buffet med:

Højreb, skinke, lam og farseret kalkun.
Hertil tilhørende kartofler, grøntsager, saucer og salatbord

Dessert

Kr 228,-

 

SÆSONMENU

Svampesuppe med hjemmebagt brød

Moseand med fuglereder med waldorfsalat,
råsyltede tyttebær, ½ æbler med gele,
hvide og sukkerbrunede kartofler og flødesauce.

Kogt pære med is og chokoladesauce

2 retter kr. 228,-
3 retter kr. 258,-

 

MORTENSAFTEN
lørdag den 10. november
fra kl. 12.00 – kl. 20.00

Forret:
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller

Hovedret:
Gammeldags sprødstegt and med ½ æbler, svesker, rødkål,
sødt og surt, hvide og sukkerbrunede kartofler og skysauce.

Dessert:
Ris a la mande med lun kirsebærsauce.

2 retter kr. 198,-
3 retter kr. 228,-

Menuen kan også leveres ud af huset mod  forudbestilling  senest dagen før.

Pris ved afhentning:
2 retter kr. 188,-
3 retter kr. 218,-

Tillæg for levering, minimum 10 couverter,
kr. 20,- pr. couvert.

HUSK BORDRESERVATION PÅ TELEFON  86 40 89 11