Toggle navigation
Forside
Selskabsmenuer
Diner transportable
Take away
A la carte
Smørrebrød
Vinkort
Specialarrangementer
Billedgalleri
Kontakt
Åbningstider
Specialarrangementer
Ret til ændringer forbeholdes.
STEGT FLÆSK
Hver tirsdag fra kl. 18.00
saltet og paneret – med kartofler, persillesauce og rødbeder
Kr. 158,-
FISKEBORD
hver onsdag fra 20. april fra kl. 18.30
14 forskellige kolde og varme retter
Kr. 298,-
CARVING BUFFET:
Hver fredag & lørdag
fra kl. 18.00 – kl. 21.00
Lækker forret
tilberedt af årstidens friske råvarer
Buffet med:
Højreb, skinke, lam og farseret kalkun.
Hertil tilhørende kartofler, grøntsager, saucer og salatbord
Dessert
Kr. 258,-
Ret til ændringer forbeholdes.
HUSK BORDRESERVATION PÅ TELEFON 86 40 89 11
Cookie- og privatlivspolitik