Selskabsmenuer

(Minimum 12 personer)

Ret til ændringer forbeholdes.

Velkomst >>

1 glas Martini Bianco med tonic og is kr.  40,-
1 glas Peche (mousserende ferskenvin) kr.  40,-
1 glas Dubonnet med is kr.  40,-
1 glas Italiensk Champagne kr.  40,-
1 glas Orange Special (Grand Marnier med hvidvin) kr.  40,-
1 glas Kirr kr.  40,-
1 glas Frugtbowle kr.  40,-

Supper >>

Klar suppe med boller og brød kr.  55,-
Aspargessuppe med kødboller og brød kr.  60,-
Flødelegeret champignonsuppe med brød kr.  60,-
Flødelegeret hummersuppe med brød kr.  82,-
Flødelegeret fiskesuppe med urter, safran og brød kr.  85,-

Fiske- & Forretter >>

Ananasskive med hønsesalat og brød kr.  52,-
Muslingeskal med fiskefilet, rejer, asparges og hummersauce kr.  72,-
Kogt laks med butterdejssnitte og sauce hollandaise kr.  76,-
½ røget ørred med flødestuvet spinat, røræg, brød og smør kr.  72,-
Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, røræg, brød og smør kr.  72,-
1 stk. franskbrød med gravad laks og sennepsdressing kr.  72,-
Rejecocktail med brød og smør kr.  68,-
Laks indbagt i butterdej med sauce hollandaise kr.  88,-
Dampet rødtungefilet med urter, krebs og sauce vin blanc kr. 118,-
Stjerneskud kr.  78,-
½ grapefrugt med hummerhaler, dressing og brød kr.  98,-
Capaccio, tynde skiver af kalvekød på ruculasalat, brød og smør kr.  72,-
2 tarteletter med høns i asparges kr.  58,-
Røget dyrekølle på salatbund med tranebær, svampe,
dressing, brød og smør
kr.  72,-
Laksepate på salatbund med dressing, brød og smør kr.  58,-
Lille tapas tallerken – 3 slags: fisk, skaldyr,
røget dyrekølle, brød, smør og dressing
kr. 89,-

Stegeretter >>

Dyrekølle med ½ æbler, tyttebær, waldorfsalat,
hvide og brune kartofler og flødesauce
kr. 178,-
Rosastegt kalvefilet med friske grøntsager,
grill tomat, kartoffelkroketter og whiskysauce
kr. 188-
Rosastegt oksemørbrad med grøntsager, salat, pommes
rissolles og sauce bearnaise
kr. 188,-
Svinekam med ½ æbler, svesker, hvide og brune kartofler
og skysauce
kr. 129,-
Sukkerglasseret hamburgerryg med grøntsager,
hvide kartofler og aspargessauce
kr. 128,-
Farseret kalkun med ½ æbler, waldorfsalat, tyttebær,
hvide og brune kartofler og flødesauce
kr. 139,-
Lammekølle Provenciale med hvidløg, råstegte kartofler,
grøntsager og skysauce
kr. 162,-
Helstegt oksehøjreb med bagte kartofler, grøntsager og
sauce Bordelaise
kr. 188,-
Gammeldags oksesteg med grøntsager, tyttebær,
hvide kartofler, glaserede perleløg og skysauce
kr. 148,-
Dyreryg med ½ æbler, waldorfsalat, hvide og
brune kartofler, tyttebær og flødesauce
kr. 258,-
Gammeldags sprødstegt and med ½ æbler, rødkål,
hvide og brune kartofler og skysauce
kr. 168,-
Sprængt glaseret and med flødepeberrod, grøntsager,
hvide kartofler og smørsauce
kr. 188,-
Kalvesteg, stegt som vildt med ½ æbler, tyttebær,
waldorfsalat, hvide og brune kartofler og flødesauce
kr. 139,-

Desserter >>

Vanilleis med frugtsalat kr.  56,-
Fløderand med frugtsalat kr.  56, –
Romfromage med kirsebærsauce kr.  58,-
Citronfromage med flødeskum kr.  56,-
Pære med is og chokoladesauce kr.  62,-
Frisk frugtsalat med råcreme kr.  58,-
Chokoladeskal med frugtsalat og vaniljeis kr.  62,-
½ ananas med is, frugt og marcipanlåg kr.  68,-
Islagkage med frugtsauce af skovbær kr.  62,-
Pernodflamberede figner med blød iscreme kr.  88,-
Rubinsteinkage kr.  72,-
Frugttærte med Creme Fraiche kr.  56,-
Nøddekurv med is og frugt kr.  62,-

Natmad >>

Klar suppe med boller og brød kr.  58,-
Løgsuppe med brød kr.  58,-
3 snitter med pålæg og kaffe / the kr. 105,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat, salat og brød kr.  65,-
Skipperlobescoves med rødbeder og rugbrød kr.  65,-
Forloren skildpadde med halve æg, sherry og flutes kr.  65,-
Pølsebord med salater, brød og smør kr.  88,-
Ostebord med kiks og druer kr.  88,-
Æggekage med bacon, tomat, purløg og rugbrød kr.  65,-
2 tarteletter med høns i asparges kr.  58,-
Hot dogs, pr stk. kr.  36,-

Brunch >>

BRUNCH BUFFET

(min. 30 couverter)

Lakseruller med asparges, 3 slags pålæg, scrambled egg, bacon, pølser,
leverpostej med bacon og champignons,
ostebord, frisk frugt og pandekager med is, brød og smør samt kaffe og the.

Kaffe/the og juice

kr.  188,-

Buffet >>

BUFFET

(minimum 30 voksencouverter)

Hel kogt laks, mayonnaise, røget ørred med varm røræg,
røget dyrekølle på salatbund med svampe og bær, glaseret
bayonneskinke, lammekølle, farseret kalkunbryst, hertil
salatbord med dressinger, saucer og 3 slags kartofler,
ostebord med frisk frugt, kiks og smør

kr. 298,-


KOLDT BORD SOM BUFFET

(minimum 30 voksencouverter)

3 slags sild med karrysalat, rejer, laks, varm fiskefilet,
tarteletter, 3 lune retter med tilbehør, frisk frugt,
osteanretning med kiks, brød, smør.

kr. 298,-

Platte >>

Platte 1:

Marineret sild med karrysalat, æg med rejer og mayonnaise,
flæskesteg med rødkål, fiskefilet med remoulade, frikadeller
med kold kartoffelsalat, leverpostej med bacon og champignons,
ost med druer, brød og smør

kr. 178,-
Kan også serveres som buffet kr. 208,-

 


Platte 2:

Varm røget laks med urtedressing, røget dyrekølle
med svampe og bær, melon med lufttørret skinke,
kalvemørbrad med svampesauce, grønsagstærte, mixed salat,
oste med kiks og druer, brød og smør

kr. 218,-
Kan også serveres som buffet kr. 248,-

Reception >>

Pindemadder, pr stk kr. 12,-
Sandwich, pr stk. kr. 24,-
Glaseret Bayonneskinke med kold kartoffelsalat,
mixed salat, dressing og brød
kr.118,-
Glaseret bayonneskinke, helstegt oksehøjreb, 3 slags salater,
3 slags kartofler og dressing
kr.168,-
Luxus canapeer, pr stk kr. 32,-
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 68,-
Oste- eller pølsebord, min. 20 voksencouverter kr. 96,-
Oste- og pølsebord, min. 20 voksencouverter kr.118,-
Stor tapas tallerken – 5 forskellige slags: fisk, skaldyr, røget dyrekølle, skinke, ost, brød, smør og dressing kr.150,-

Kaffe / the og drikkevarer >>

Kaffe/The

Kaffe / the kr.  35,-

Kaffebord

Kaffe / the med 3 snitter med pålæg og ost kr.  125,-
Kaffe / the med ½ bolle med smør, kringle, lagkage og småkager kr.  125,-


Vine

Husets hvidvin, pr 1/1 fl. kr. 228,-
Husets rødvin. pr 1/1 fl. kr. 228,-
Husets White Port, Ruby Port eller Sherry, pr glas kr.  40,-
Madeira, pr glas kr.  40,-
Muscat de Beaume de Venise, pr glas kr.  60,-
Pineau des Charentes, pr glas kr.  60,-
Husets Sauterne, pr glas kr.  40,-

Vinarrangement 1

Velkomstdrink, 2 glas husets hvidvin, 2 glas husets rødvin,
1 glas husets dessertvin og isvand

kr. 168,-


Vinarrangement 2

Velkomstdrink, fri husets hvid- og rødvin under middagen,
1 glas husets dessertvin og isvand

kr. 228,-


Bar

Med fadøl, vand og vin –  fra kaffe til og med natmad
(min. 30 couverter, max.3 timer)
kr.  98,-

Spiritus

Husets cognac, Baileys Irish Cream, Cointreau,
Drambuie og Grand Marnier pr. 2cl
kr.  30,-

Øl og vand

Øl kr.  32,-
Luxus øl kr.  38,-
Fadøl ¼ l. kr.  32,-
Fadøl ½ l. kr.  52,-
Vand kr.  28,-
Cacaomælk – appelsinjuice – æblemost kr.  30,-

Menusammensætninger >>

MENU1:

Velkomst: Kirr

Ananasskive med hønsesalat, brød og smør

Svinekam med ½ æbler, svesker, hvide og sukkerbrunede kartofler
og skysauce

Vanilleis med frugtsalat

Vine: 2 glas husets hvidvin, 2 glas husets rødvin, 1 glas dessertvin
samt isvand

Kaffe

Pris: kr. 440,-


Menu 2:

Velkomst: Orange Special

Laksepate på salatbund med dressing, brød  og smør

Kalvesteg, stegt som vildt med ½ æbler, tyttebær, waldorfsalat
i fuglereder, hvide og sukkerbrunede kartofler samt  flødesauce

Nøddekurv med is og frugt

Vine: 2 glas husets hvidvin, 2 glas husets rødvin, 1 glas dessertvin
samt isvand

Kaffe med småkager

Natmad: frikadeller med kold kartoffelsalat

Pris:  kr. 547,-


Menu 3:

Velkomst: Peche

Røget dyrekølle på salatbund, svampe og bær, brød og smør

Rosastegt oksemørbrad m/grøntsager, salat, pommes rissolles og
sauce Bearnaise

Islagkage med bærsauce

Vine: Fri husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin samt isvand

Kaffe med kransekage

Natmad: Æggekage med bacon, purløg, rødbeder og rugbrød

Pris:  kr. 680,-

Alle vore priser er inkl. moms, betjening samt smukt pyntede borde med duge, servietter, lys og blomster.