Julen 2019

Julefrokost med levende musik og dans
den 15., 16., 22., 23., 29. og 30. november samt 6., 7., 13. og 14. december
fra kl. 19.00 –  01.00

MENU:
Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Fjordrejer / ishavsrejer med kaviar og mayonnaise
Gravad laks med sennepsdressing
Julemedister med rødkål
Ribbensteg med sukkerbrunede kartofler
Glaseret juleskinke med flødestuvet grønlangkål
Oksehøjreb med salatbord
Blodpølse med sirup, kanelsukker og æbleflæsk
Tarteletter med høns i asparges
Gammeldags sprødstegt andesteg med svesker og rødkål
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Ostebord med radisser og druer
Nødder, dadler, figner
Brød og smør

Kr. 248,-

Menu incl. øl, vand og vin kr. 498,-

 

JULEANRETNING
Minimum 8 voksenpersoner med forudbestilling.

Marinerede  sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt mayonnaise
Gravad laks med sennepsdressing
Mørbradbøf med champignon a la creme
Glaseret juleskinke med flødestuvet grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Julemedister og ribbensteg med svesker og rødkål
Ris a la mande med lun kirsebærsauce ELLER
oste med kiks, druer, børd og smør.

Kr. 298,-