Julen 2023

Julefrokost med levende musik og dans
den 17., 18., 24., 25. november samt 1., 2., 8., 9., 15 og 16. december
fra kl. 19.00 –  01.00

MENU:
Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg
Varm fiskefilet med remoulade, citron
Fjordrejer / ishavsrejer med kaviar og mayonnaise
Gravad laks med sennepsdressing
Julemedister med rødkål
Ribbensteg med sukkerbrunede kartofler
Glaseret juleskinke med flødestuvet grønlangkål
Oksehøjreb med salat,
Blodpølse med sirup, kanelsukker og æbleflæsk
Tarteletter med høns i asparges
Gammeldags sprødstegt andesteg med svesker
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Ostebord med radisser og druer
Kiks, brød og smør

Kr. 298,-

Menu incl. øl, vand og vin kr. 598,-

 

JULEPLATTE

Minimum 2 couverter.

Marineret sild med karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tartelet med høns i asparges,
And / medister med rødkål,
Brød og smør.

Ris a la Mande med kirsebærsauce.

Kr. 208,-

 

JULEANRETNING NR 1:
Minimum 8 voksenpersoner mod forudbestilling.

Marinerede  sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg
Varm fiskefilet med remoulade
Gravad laks med sennepsdressing
Mørbradbøf med champignon a la creme
Glaseret juleskinke med flødestuvet grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Julemedister og ribbensteg med svesker og rødkål
Ris a la mande med lun kirsebærsauce ELLER
oste med kiks, druer, børd og smør.

Kr. 328,-

 

JULEANRETNING NR 2:

minimum 8 voksenpersoner mod forudbestilling

Marinerede sild med karrysalat
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Kr. 218,-

 

JULEANRETNING NR 3:
minimum 12 voksenpersoner mod forudbestilling

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Gravad laks med sennepsdressing
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

Kr. 248,-

 

JULEANRETNING NR 4:
minimum 20 voksenpersoner mod forudbestilling

Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Fjordrejer/ishavsrejer med kaviar og mayonaise
Gravad laks med sennepsdressing
Tarteletter med høns i asparges
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Ris a la mande med kirsebærsauce
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

kr. 398,- 

 

JULEBUFFET 1. OG 2. JULEDAG
fra kl. 12.00 – kl. 15.00

kr. 298,-

 

 

JULEAFTENSMENU DEN 24. DECEMBER
TAKE AWAY
Minimum 2 couverter
(kommer senere)

SAMT

NYTÅRSAFTENSMENU DEN 31. DECEMBER
TAKE AWAY
Minimum 2 couverter
(kommer senere)

SE UNDER TAKE AWAY

 

Ret til ændringer forbeholdes.