Diner Transportable – Julen 2020

Juleanretning 1:
Minimum 8 couverter

Marinerede sild med karrysalat
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Kr. 138,-

Kan mod forudbestilling serveres i Restauranten for kr. 168,-

 

Juleanretning 2:
minimum 12 couverter

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Gravad laks med sennepsdressing
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

Kr. 168,-

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 198,-

 

Juleanretning 3:
minimum 20 couverter

Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Fjordrejer/ishavsrejer med kaviar og mayonaise
Gravad laks med sennepsdressing
Tarteletter med høns i asparges
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Ris a la mande med kirsebærsauce
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

kr. 248,- 

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten
(minimum 20 personer) for kr. 328,-

 

JULEAFTENS MENU
Minimum 2 couverter

Menuerne skal bestilles senest 3 dage før og skal afhentes
den 24. december mellem kl. 12.00 og kl. 16.00

MENU

Andesteg med rødkål, pocheret æble med ribsgele, svesker, hvide og sukkerbrunede
kartofler, skysauce, råsyltede tyttebær og asier.
KR. 158,-

Ønskes der også flæskesteg med er prisen
KR. 188,-

Ris a la mande med kirsebærsauce
KR. 42,-

 

NYTÅRSMENU
Minimum 2 couverter

Menuerne skal bestilles senest 3 dage før og skal afhentes
den 31. december mellem kl. 12.00 og kl. 16.00

Forret:
Gravad laks med sennepsdressing, røget dyrekølle med svampe og bær
og hvidløgsstege tigerrejer. Hertil brød og smør.

Hovedret:
Okse tournedos af mørbrad, pommes rissolles, timiandampede gulerødder,
stegte svampe, grønne asparges og sauce Bordelaise.

Dessert:
Chokoladekage med chokoladeganache, hindbærcoulis,
creme fraiche og friske bær.

Klokken 12 Petitfours:
Hjemmelavet kransekage konfekt.

Kr. 348,-

Restaurant Tronborg ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.
Husk at passe på hinanden.

Ret til ændringer forbeholdes.