Diner Transportable – Julen 2019

Den lille:
Minimum 8 couverter

Marinerede sild med karrysalat
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Kr. 138,-

Kan mod forudbestilling serveres i Restauranten for kr. 168,-

 

Den mellem:
minimum 12 couverter

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Gravad laks med sennepsdressing
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

Kr. 168,-

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 198,-

 

Den store:
minimum 20 couverter

Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Fjordrejer/ishavsrejer med kaviar og mayonaise
Gravad laks med sennepsdressing
Tarteletter med høns i asparges
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Ris a la mande med kirsebærsauce
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

kr. 248,- 

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten
(minimum 20 personer) for kr. 328,-