Diner Transportable – Julen 2023

 

JULEAFTENSMENU DEN 24. DECEMBER
TAKE AWAY
Minimum 2 couverter
(se menu på forsiden)

SAMT

NYTÅRSAFTENSMENU DEN 31. DECEMBER
TAKE AWAY
Minimum 2 couverter
(kommer senere)

Se under Take Away

 

JULEPLATTE

Minimum 2 couverter.

Marineret sild med karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tartelet med høns i asparges,
And / medister med rødkål,
Brød og smør.

Ris a la Mande med kirsebærsauce.

Kr. 208,-

 

Juleanretning nr. 2:
Minimum 8 voksen couverter

Marinerede sild med karrysalat
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Kr. 188,-

Kan mod forudbestilling serveres i Restauranten for kr. 218,-

 

Juleanretning nr. 3:
minimum 12 voksen couverter

Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg
Varm fiskefilet med remoulade
Gravad laks med sennepsdressing
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

Kr. 218,-

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 248,-

 

Juleanretning 4:
minimum 20 voksen couverter

Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Fjordrejer/ishavsrejer med kaviar og mayonaise
Gravad laks med sennepsdressing
Tarteletter med høns i asparges
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Ris a la mande med kirsebærsauce
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør

kr. 358,- 

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 398,-

 

Ret til ændringer forbeholdes