Diner Transportable – Julen 2023
JULEAFTENSMENU DEN 24. DECEMBER
TAKE AWAY
Minimum 2 couverter
(se menu på forsiden)
SAMT
NYTÅRSAFTENSMENU DEN 31. DECEMBER
TAKE AWAY
Minimum 2 couverter
(kommer senere)
Se under Take Away
JULEPLATTE
Minimum 2 couverter.
Marineret sild med karrysalat,
Fiskefilet med citron og remoulade,
Tartelet med høns i asparges,
And / medister med rødkål,
Brød og smør.
Ris a la Mande med kirsebærsauce.
Kr. 208,-
Juleanretning nr. 2:
Minimum 8 voksen couverter
Marinerede sild med karrysalat
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Tarteletter med høns i asparges
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør
Kr. 188,-
Kan mod forudbestilling serveres i Restauranten for kr. 218,-
Juleanretning nr. 3:
minimum 12 voksen couverter
Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med løg
Varm fiskefilet med remoulade
Gravad laks med sennepsdressing
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør
Kr. 218,-
Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 248,-
Juleanretning 4:
minimum 20 voksen couverter
Marinerede sild med karrysalat
Stegte sild i eddike
Kryddersild med løg og kapers
Varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Fjordrejer/ishavsrejer med kaviar og mayonaise
Gravad laks med sennepsdressing
Tarteletter med høns i asparges
Julemedister og ribbensteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler
Mørbradbøf med champignon a la creme
Ris a la mande med kirsebærsauce
Osteanretning med kiks og druer
Brød og smør
kr. 358,-
Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 398,-
Ret til ændringer forbeholdes