(Minimum 10 personer)
Ret til ændringer forbeholdes.
Supper >>
Klar suppe med boller og brød | kr. 55,- |
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og brød |
kr. 62,- |
Flødelegeret hummersuppe med brød | kr. 94,- |
Fiske- & forretter >>
Ananasskive med hønsesalat og flutes | kr. 52,- |
Kogt laks med butterdejssnitte og sauce Hollandaise | kr. 98,- |
Halv røget ørred med flødestuvet spinat, røræg og flutes | kr. 88,- |
Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, røræg og flutes | kr. 88,- |
1 stk. franskbrød med gravad laks og sennepsdressing | kr. 72,- |
1 stk. franskbrød med ferskrøget laks og røræg | kr. 72,- |
Rejecocktail med flutes | kr. 78,- |
Lille stjerneskud | kr. 98,- |
Halv grapefrugt med hummerhaler, dressing og flutes | kr. 128,- |
2 tarteletter med høns i asparges | kr. 60,- |
Røget dyrekølle på salatbund med tranebær, svampe, dressing, flutes og smør |
kr. 78,- |
Laksepate på salatbund med dressing og flutes | kr. 56,- |
Hovedretter >>
Dyrekølle med halve æbler, tyttebær, waldorfsalat, hvide og brune kartofler og flødesauce |
kr. 208,- |
Kalvefilet med friske grøntsager, grilltomat, kartoffelkroketter og whiskysauce |
kr. 228,- |
Helstegt oksemørbrad med grøntsager, pommes rissolles og sauce bearnaise |
kr. 238,- |
Svinekam med halve æbler, svesker, hvide og brune kartofler og skysauce |
kr. 138,- |
Hamburgerryg med hvide kartofler, grøntsager og aspargessauce |
kr. 146,- |
Farseret kalkun med ½ æbler, waldorfsalat, tyttebær, hvide og brune kartofler og flødesauce |
kr. 168,- |
Kalvesteg, stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, ½ æbler, hvide og brune kartofler og flødesauce |
kr. 162,- |
Lammekølle Provenciale, med hvidløg, råstegte kartofler, grøntsager og skysauce |
kr. 188,- |
Helstegt oksehøjreb med bagte kartofler, grøntsager og sauce Bordelaise |
kr.208,- |
Gammeldags oksesteg med grøntsager, tyttebær, perleløg, hvide kartofler og skysauce |
kr. 168,- |
Dyreryg med halve æbler, waldorfsalat, tyttebær, hvide og brune kartofler og flødesauce |
dagspris |
Gammeldags sprødstegt and med ½ æbler, rødkål, hvide og brune kartofler og skysauce |
kr. 198,- |
Sprængt glaseret and med frosset flødepeberrod, hvide kartofler, grøntsager og smørsauce |
kr. 228,- |
Desserter >>
Vaniljeis med frugt | kr. 62,- |
Fløderand med frugt | kr. 62,- |
Romfromage med kirsebærsauce | kr. 62,- |
Citronfromage med flødeskum | kr. 62,- |
Frisk frugtsalat med råcreme | kr. 66,- |
Chokoladeskal med frugt og vaniljeis | kr. 66,- |
Halv ananas med frugt og råcreme | kr. 72,- |
Frugttærte med Creme Fraiche | kr. 66,- |
Rubinsteinkage | kr. 82,- |
Natmad >>
Klar suppe med boller og flutes | kr. 55,- |
Løgsuppe med flutes | kr. 62,- |
3 snitter med pålæg og ost | kr. 98,- |
Frikadeller med kold kartoffelsalat | kr. 70,- |
Skipperlobescoves med rødbeder og rugbrød | kr. 72,- |
Forloren skildpadde med halve æg og flutes | kr. 78,- |
Landskinke med røræg og flutes | kr. 86,- |
Smørrebrød >>
Uspecificeret luxus smørrebrød, afhentet | kr. 56,- |
Uspecificeret smørrebrød, afhentet | kr. 42,- |
3 håndmadder, afhentet | kr. 92,- |
Sandwich, afhentet, pr stk. | kr. 24,- |
3 snitter, afhentet | kr. 98,- |
Luxus snitter, afhentet, pr stk. | kr. 48,- |
Anretninger >>
Anretning 1:
Lakserulle med æggestand, fiskefilet med remoulade,
frikadeller med kold kartoffelsalat, mixed salat, 2 slags
ost med radisser og druer, brød og smør.
kr. 158,-
Anretning 2:
Varm røget laks med urtedressing, æg med rejer og mayonnaise,
skinkeruller med asparges og røræg, svinemørbrad
i svampesauce, grøntsagstærte, mixed salat,
chokoladekage med frisk frugt, brød og smør
kr. 208,-
Koldt bord >>
KOLDT BORD
(Min. 30 voksencouverter)
3 slags sild med karrysalat, rejer med mayonnaise,
laks med asparges, fiskefilet med remoulade,
frikadeller med kold kartoffelsalat, mørbradbøf med champignon
a la creme, andesteg med rødkål og svesker, leverpostej med
bacon og champignons, medisterpølse med rødkål,
tarteletter med høns i asparges, osteanretning, frisk frugt,
brød og smør
kr. 318,-
Buffet >>
BUFFET 1:
(Min. 30 voksencouverter)
Hel kogt laks i mayonnaise, røget ørred med varm røræg,
røget dyrekølle på salatbund med svampe og bær,
glaseret bayonneskinke, lammekølle, farseret kalkunbryst,
hertil salatbord, dressinger, saucer, 3 slags kartofler,
ostebord med frisk frugt, kiks, druer, brød og smør
kr. 318,-
BUFFET 2:
(Min 20 voksencouverter)
Marineret sild med karrysalat, æg med rejer og mayonnaise,
flæskesteg med rødkål, fiskefilet med remoulade,
frikadeller med kold kartoffelsalat, leverpostej med
bacon og champignons, osteanretning med kiks og druer,
brød og smør
kr. 228,-
BUFFET 3:
(Min 20 voksencouverter)
Marineret sild med karrysalat, kryddersild med løg og kapers,
gravad laks med sennepsdressing, roastbeef med kold
kartoffelsalat, grøntsagstærte, mørbradbøf med
champignon a la creme, osteanretning med kiks og druer,
brød og smør
kr. 228,-