Specialarrangementer

CARVING BUFFET:

Hver fredag & lørdag
fra kl. 18.00 – kl. 21.00

Lækker forret
tilberedt af årstidens friske råvarer

Buffet med:

Højreb, skinke, lam og farseret kalkun.
Hertil tilhørende kartofler, grøntsager, saucer og salatbord

Dessert

Kr 198,-

SÆSONMENU

Svampesuppe med hjemmebagt brød

Moseand med fuglereder med waldorfsalat, råsyltede tyttebær,
½ æbler, hvide og sukkerbrunede kartofler og flødesauce

Chokoladeskål med is og bær

2 retter kr. 228,-
3 retter kr. 258,-

 

DECEMBER SÆSONMENU

3 canapeer med laks, rejser og dyrekølle

Orangemarineret andebryst med årstidens rodurter,
nøddekartofler og orangesky

3 slags danske oste

Chokoladekage med is, coulis og bær

2 retter kr. 228,-
3 retter kr. 258,-
4 retter kr. 298,-

SØNDAGSMENU

Forretter
vælg mellem:
Dagens suppe
Rejecocktail med dressing, brød og smør
2 tarteletter med høns i asparges
Gravad laks med sennepsdressing, brød og smør

Hovedretter
vælg mellem:
Marineret kalkunfilet
Wienerschnitzel
Ovnbagt laks
Herregårdsbøf

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager
samt tilhørende kartofler og saucer.

Dessert
Desserttallerken med kage, is og frugt.

2 retter kr. 158,-
3 retter kr. 188,-

MØDELOKALER

i mange størrelser

MORGENMØDE med f.eks
Kaffe/the med rundstykker med pålæg og ost
og wienerbrød
kr. 96,-

FROKOSTMØDE med f.eks.
Stjerneskud eller pariserboeuf,
1 øl eller vand samt kaffe/the
kr. 148,-

FISKEBORD
er slut for i år.
Vi starter op igen den 18. april 2018

HUSK BORDRESERVATION PÅ TELEFON  86 40 89 11