Specialarrangementer

Carving buffet:

Hver fredag & lørdag
fra kl. 18.00 – kl. 21.00

Lækker forret
tilberedt af årstidens friske råvarer

Buffet med:

Højreb, skinke, lam og farseret kalkun.
Hertil tilhørende kartofler, grøntsager, saucer og salatbord

Dessert

Kr 198,-

Fiskebord

Fra 12. april til og med 4. oktober
fra kl. 18.30 – 21.00

Menu

Hummersuppe

Fiskebuffet med kolde og varme retter

Kr. 248,-

SÆSONMENU

Marinerede krebsehaler på sprød salat med hjemmebagt brød

Oksemørbrad svøbt i Serana skinke og krydderurter
hertil årstiden friske grøntsager, krydderkartoffel
og kraftig rødvinssky

Vanilje parfait med marinerede Jordbær Romanoff

2 retter kr. 228,-
3 retter kr. 258,-

MØDELOKALER

i mange størrelser

MORGENMØDE med f.eks
Kaffe/the med rundstykker med pålæg og ost
og wienerbrød
kr. 96,-

FROKOSTMØDE med f.eks.
Stjerneskud eller pariserboeuf,
1 øl eller vand samt kaffe/the
kr. 148,-

HUSK BORDRESERVATION PÅ TELEFON  86 40 89 11