Julen 2017

JULEFROKOST:

– med levende musik og dans

Den 17., 18., 24., 25. november og 1., 2., 8., 9.,
15. og 16. december fra kl. 19.00 – 01.00.

Menu

Marinerede sild med karrysalat,
stegte sild i eddike,
kryddersild med løg og kapers,
varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade,
fjordrejer / ishavsrejer med kaviar og mayonnaise,
gravad laks med sennepsdressing,
julemedister med rødkål,
ribbenssteg med brunede kartofler,
glaseret juleskinke med stuvet grønlangkål,
oksehøjreb med salatbord,
blodpølse med sirup, kanelsukker og æbleflæsk,
tarteletter med høns og asparges
gammeldags andesteg med svesker og rødkål,
ris a la mande med kirsebærsauce,
ostebord med radiser og druer,
nødder, dadler, figner,
brød og smør

kr. 248,-

incl. øl, vand og vin: kr. 498,-

 

JULEANRETNING

Minimum 8 voksenpersoner mod forudbestilling.

Marinerede sild med karrysalat,
stegte sild i eddike,
kryddersild med løg og kapers,
varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade,
gravad laks med sennepsdressing,
mørbradbøf med champignon a la creme,
glaseret skinke med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler,
ribbenssteg og medister med svesker og rødkål,
ris a la mande med kirsebærsauce ELLER
oste med druer og kiks, brød og smør

kr. 268,-

JULEBUFFET 1. OG 2. JULEDAG
i restauranten fra kl. 12.00 til kl. 15.00
kr. 228,00

JULEBUFFET
alle hverdage i restauranten
fra den 21. november til 22. december
kl. 12.00 til kl. 14.00
kr. 168,00