Diner Transportable – Julen 2017

DEN LILLE

Minimum 8 couverter

Marinerede sild med karrysalat,
fiskefilet med remoulade,
medister og ribbenssteg
med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler,
tarteletter med høns i asparges,
ris a la mande med kirsebærsauce,
brød og smør

kr. 138,-

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 168,-

DEN MELLEM

Minimum 12 couverter

Marinerede sild med karrysalat,
kryddersild med løg og kapers,
fiskefilet med remoulade,
gravad laks m/ sennepsdressing,
medister, ribbenssteg
med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler,
mørbradbøf med champignon a la creme,
osteanretning med kiks og druer,
brød og smør

kr. 168,-

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 198,-

DEN STORE

Minimum 20 couverter

Marinerede sild med karrysalat,
stegte sild i eddike,
kryddersild med løg og kapers,
varm fiskefilet med hjemmerørt remoulade,
fjordrejer / ishavsrejer med kaviar og mayonnaise,
gravad laks med sennepsdressing,
tarteletter med høns i aspares,
julemedister og ribbenssteg med brunede kartofler
og stuvet grønlangkål,
mørbradbøf med champignon a la creme,
ris a la mande med kirsebærsauce,
oste med druer,
brød og smør

kr. 248,-

Kan mod forudbestilling serveres i restauranten for kr. 298,-