Diner Transportable

(Minimum 10 personer)

Supper >>

Klar suppe med boller og brød kr.  42,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
og brød
kr.  48,-
Flødelegeret hummersuppe med brød kr.  62,-

Fiske- & forretter >>

Muslingeskal med kogt/stegt fiskeflet, rejer,
asparges og hummersauce
kr.  58,-­
Ananasskive med hønsesalat og flutes kr.  42,-­
Kogt laks med butterdejssnitte og sauce Hollandaise kr.  62,-­
Halv røget ørred med flødestuvet spinat, røræg og flutes kr.  58,-­
Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, røræg og flutes kr.  58,-­
1 stk. franskbrød med gravad laks og sennepsdressing kr.  56,-­
1 stk. franskbrød med ferskrøget laks og røræg kr.  56,-­
Rejecocktail med flutes kr.  56,-­
Hvidvinsdampet rødtungefilet med urter i julienne,
krebs og sauce vin blanc
kr.  88,-­
Lille stjerneskud kr.  62,-­
Halv grapefrugt med hummerhaler, dressing og flutes kr.  78,-­
2 tarteletter med høns i asparges kr.  42,-­
Røget dyrekølle på salatbund med tranebær, svampe,
dressing, flutes og smør
kr.  62,-­
Laksepate på salatbund med dressing og flutes kr.  48,-­

Hovedretter >>

Dyrekølle med halve æbler, tyttebær, waldorfsalat,
hvide og brune kartofler og flødesauce
kr. 148,­-
Kalvefilet med friske grøntsager, grilltomat,
kartoffelkroketter og whiskysauce
kr. 158,­-
Helstegt oksemørbrad med grøntsager,
pommes rissolles og sauce bearnaise
kr. 158,­-
Svinekam med halve æbler, svesker, hvide og
brune kartofler og skysauce
kr. 109,-­
Hamburgerryg med hvide kartofler, grøntsager
og aspargessauce
kr.  98,-­
Farseret kalkun med ½ æbler, waldorfsalat,
tyttebær, hvide og brune kartofler og flødesauce
kr. 109,­-
Kalvesteg, stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær,
½ æbler, hvide og brune kartofler og flødesauce
kr. 119,­-
Lammekølle Provenciale, med hvidløg, råstegte kartofler,
grøntsager og skysauce
kr. 138,­-
Helstegt oksehøjreb med bagte kartofler, grøntsager
og sauce Bordelaise
kr. 148,-­
Gammeldags oksesteg med grøntsager, tyttebær, perleløg,
hvide kartofler og skysauce
kr. 128,-­
Dyreryg med halve æbler, waldorfsalat, tyttebær,
hvide og brune kartofler og flødesauce
kr. 198,­-
Gammeldags sprødstegt and med ½ æbler, rødkål,
hvide og brune kartofler og skysauce
kr. 138,­-
Sprængt glaseret and med frosset flødepeberrod,
hvide kartofler, grøntsager og smørsauce
kr. 158,­-

Desserter >>

Vaniljeis med frugt kr.  40,-
Fløderand med frugt kr.  40,-
Romfromage med kirsebærsauce kr.  44,-
Citronfromage med flødeskum kr.  44,-
Frisk frugtsalat med råcreme kr.  44,-
Chokoladeskal med frugt og vaniljeis kr.  44,-
Halv ananas med frugt og råcreme kr.  50,-
Pistacieisrand med chokoladeovertrukne pærer kr.  56,-
Pernodflamberede figner med blød iscreme kr.  58,-
Frugttærte med Creme Fraiche kr.  46,-
Rubinsteinkage kr.  52,-

Natmad >>

Klar suppe med boller og flutes kr.  42,-
Løgsuppe med flutes kr.  42,-
3 snitter med pålæg og ost kr.  58,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat kr.  52,-
Skipperlobescoves med rødbeder og rugbrød kr.  56,-
Forloren skildpadde med halve æg og flutes kr.  56,-
Landskinke med røræg og flutes kr.  62,-
Biksemad med sauce Bearnaise eller spejlæg og rugbrød kr.  62,-

Smørrebrød >>

Uspecificeret luxus smørrebrød, afhentet kr.  45,-
Uspecificeret smørrebrød, afhentet kr.  32,-
3 håndmadder, afhentet kr.  58-
Sandwich, afhentet, pr stk. kr.  20,-
3 snitter, afhentet kr.  62,-
Luxus snitter, afhentet, pr stk. kr.  32,-

Reception >>

Ostepindemad, pr. stk. kr.    6,-
Pindemad, pr. stk. kr.  10,-
Glaseret bayonneskinke med kold kartoffelsalat,
mixed salat, dressing og flutes
kr.  98,-
Glaseret bayonneskinke, helstegt oksehøjreb,
3 slags salater, 3 slags kartofler og dressinger
kr. 158,-
Luxus canapeer, pr stk kr.  18,-
Oste- eller pølsebord, stor,
min. 20 voksencouverter
kr.  98,-
Oste- og pølsebord, lille,
min. 20 voksencouverter
kr.  98,-
Tapas tallerken med 6 slags fisk, skaldyr, røget dyrekølle,
skinke, ost, kage, brød, smør og dressing
kr. 125,-

Anretninger >>

Anretning 1:

Lakserulle med æggestand, fiskefilet med remoulade,
frikadeller med kold kartoffelsalat, mixed salat, 2 slags
ost med radisser og druer, brød og smør.

kr. 128,­-


Anretning 2:

Varm røget laks med urtedressing, æg med rejer og mayonnaise,
skinkeruller med asparges og røræg, svinemørbrad
i svampesauce, grøntsagstærte, mixed salat,
chokoladekage med frisk frugt, brød og smør

kr. 138,­-

Koldt bord >>

KOLDT BORD

(Min. 30 voksencouverter)

3 slags sild med karrysalat, rejer med mayonnaise,
laks med asparges, fiskefilet med remoulade,
frikadeller med kold kartoffelsalat, mørbradbøf med champignon
a la creme, andesteg med rødkål og svesker, leverpostej med
bacon og champignons, medisterpølse med rødkål,
tarteletter med høns i asparges, osteanretning, frisk frugt,
brød og smør

kr. 208,-

Buffet >>

BUFFET 1:

(Min. 30 voksencouverter)

Hel kogt laks i mayonnaise, røget ørred med varm røræg,
røget dyrekølle på salatbund med svampe og bær,
glaseret bayonneskinke, lammekølle, farseret kalkunbryst,
hertil salatbord, dressinger, saucer, 3 slags kartofler,
ostebord med frisk frugt, kiks, druer, brød og smør

kr. 198,­-


BUFFET 2:

(Min 20 voksencouverter)

Marineret sild med karrysalat, æg med rejer og mayonnaise,
flæskesteg med rødkål, fiskefilet med remoulade,
frikadeller med kold kartoffelsalat, leverpostej med
bacon og champignons, osteanretning med kiks og druer,
brød og smør

kr. 158,­-


BUFFET 3:

(Min 20 voksencouverter)

Marineret sild med karrysalat, kryddersild med løg og kapers,
gravad laks med sennepsdressing, roastbeef med kold
kartoffelsalat, grøntsagstærte, mørbradbøf med
champignon a la creme, osteanretning med kiks og druer,
brød og smør

kr. 168,-